NIEUW! STABIPOL – gekleurde Polyester golfplaten

Zoals al eerder aangekondigd bieden wij nu ook polyester golfplaten aan. Deze golfplaten 177/51 zijn een uitstekend alternatief als vervanger van de traditionele vezelcement golfplaten. De golfplaten worden gemaakt van glasvezelversterkt polyesterhars en zijn daardoor bijna onverwoestbaar. Bestendig tegen weersinvloeden en asbestvrij hebben de golfplaten een lange levensduur.  Omdat de platen heel licht zijn (slechts 3,5 kg/m²) hoeft de onderconstructie niet zo stevig als bij de vezelcement platen te zijn. STABIPOL golfplaten zijn zeer resistent tegen chemische dampen en daardoor uitstekend geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten in de agrarische sector. Door de lange lengtes tot maximaal 12,5 m zijn de platen snel en eenvoudig te monteren en goed geschikt voor hallen- en stallenbouw, natuurlijk ook voor carports, schuren etc..

Kunststof Golfplaten

Deze golfplaten leveren wij in de kleur donkergrijs (vanaf 500 m² ook in baksteenrood en lichtgrijs) snel uit voorraad in heel Nederland en Vlaanderen. Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende lichtplaten, hulpstukken zoals nokstukken, windveren en bevestigingsmaterialen.

U krijgt 10 jaar garantie op de golfplaten.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.