Onze nieuwe producten!

Per direct verkopen wij nieuwe producten in onze webshop!

EPDM Voordeelpakket

Als dakbedekking voor vlakke en lichthellende daken verkopen wij nu EPDM dakfolie van het merk Tytane. Tytane is systeemleverancier van Europese A-klasse EPDM dakfolie zonder talk van 1,30 mm dik. EPDM is een synthetisch rubber. De afkorting EPDM staat voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. EPDM wordt al sinds meer dan 50 jaar gebruikt voor tal van toepassingen gebruikt. De voordelen van Tytane EPDM dakfolie zijn, een naadloos rubberdak uit één stuk dat 100 % waterdicht is, scheur-, breuk- & krimpvrij, UV- en ozonbestendig, worteldoorgroeibestendig. U kunt de EPDM dakfolie ook als compleet pakket bij ons bestellen.
________________________________________________________________________

Dakshingles

Verder kunnen wij vanaf heden dakshingles aanbieden. Onze dakshingles bestaan uit bitumen en zijn van het merk Shinglas. Shingles zijn in verschillende kleuren en vormen op de markt verkrijgbaar. Wij verkopen rechthoekige shingles. Shingles hebben het voordeel dat ze zeer UV-bestendig zijn en een hoge hitte weerstand hebben. Shingles worden voornamelijk voor tuinhuisjes, blokhutten, garages en carports gebruikt.
________________________________________________________________________

Kunststof Golfplaten

Als alternatief voor de traditionele vezelcementplaat bieden wij een innovatief polyester golfplaat aan. De polyester golfplaten van het merk Stabipol worden gemaakt van vezelversterkt polyesteren en zijn enorm sterk. Deze niet lichtdoorlatende polyester golfplaten zijn geschikt voor dak en wand. Als daglicht gewenst wordt, kunt u deze golfplaten ook combineren met lichtdoorlatende golfplaten. Voor de afwerking en bevestiging bieden wij verschillende Stabipol hulpstukken en golfplaatschroeven aan.
________________________________________________________________________

Bitumen Golfplaat

Tot slot bieden wij u bitumen golfplaten van het merk Guttanit aan. Bitumen is een viskeuze vloeistof die van nature voorkomt in ruw aardolie. Guttanit golfplaten zijn  vezelversterkte gebitumineerde golfplaten en zijn voor ieder klimaat geschikt. Omdat deze golfplaten ook door de doe-het-zelver gemakkelijk te leggen zijn, worden deze gebitumineerde golfplaten veel toegepast bij vakantiehuisjes, schuurtjes, tuinhuisjes en carports. Deze bitumen golfplaten van top kwaliteit zijn ook geschikt voor grote agrarische- en industriële gebouwen en opslagloodsen. Wij bieden deze bitumen golfplaten in 4 verschillende kleuren aan en ook een bijpassende lichtdoorlatende golfplaat krijgt u bij ons!

Neem snel een kijkje in onze webshop!

Ein Gedanke zu „Onze nieuwe producten!

  1. Pingback: NIEUW! STABIPOL – gekleurde Polyester golfplaten | HMG Benelux

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.