Knippen van metalen platen!

Onze metalen profielplaten worden voor u direct op maat geproduceerd. De machines zijn voorzien van speciale scharen die ervoor zorgen dat de snijrand direct weer verzinkt is.

Eventueel is het nodig de platen of het zetwerk tijdens de montage aan te passen. Wij adviseren u bij stalen profielplaten hiervoor een (elektrische) knabbel- of blikschaar te gebruiken. Gebruik geen slijper, dit tast de verzinking aan en leidt tot roest. Bij aluminium profielplaten mag u wel een haakse slijper gebruiken. Draagt u bij het bewerken van het materiaal altijd handschoenen! Daarna moet u de randen voorzien van reparatieverf om roestvorming te voorkomen. Deze verf is bij ons verkrijgbaar.

Na de montage moeten de platen met een zachte borstel en eventueel water schoon gemaakt worden c.q. al het zaagsel worden verwijderd. Als u dit niet doet, kan regen en zon tot roestvorming op de platen leiden.

Profilbleche Zuschnitt

Ein Gedanke zu „Knippen van metalen platen!

  1. Pingback: Wij zagen gratis uw platen op maat! | HMG Benelux

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.