Vezelcement Golfplaten Cemfort B65 – Een oersterke plaat!

In ons assortiment vindt u ook de vezelcement golfplaten Cemfort B65.

De milieuvriendelijke en natuurlijke grondstoffen van vezelcement zijn cement, zand, cellulose vezels en water. De golfplaten zijn veelzijdig inzetbaar.  Bijvoorbeeld voor agrarische gebouwen, grote schuren, bedrijfs- en kantoorruimtes, maar ook voor woonhuizen. Voor een verhoogde veiligheid bevatten de Cemfort B65 vezelcement golfplaten een beveiligingsstrip tegen doorvallen.

De voordelen zijn:

  • Bovenzijde waterafstotend
  • Vochtbestendig
  • Onderzijde vocht absorberend, hierdoor minimale condensvorming
  • Onderhoudsarm
  • Eenvoudig en snel te monteren

De platen zijn in de kleuren zwart of terracotta verkrijgbaar. Vanaf een minimale hoeveelheid van 500m² kunnen wij speciale projectkleuren aanbieden, dit zijn de kleuren roodbruin, olijfgroen, pastelgrijs, donkerbruin, spaans rood en donkergrijs. Toebehoren zoals windveren, nokstukken etc. zijn natuurlijk ook leverbaar.

Cemfort B65 golfplaten worden door Cembrit® geproduceerd. Op de vezelcement golfplaten geeft de fabrikant een verzekerde garantie. Dat betekent voor u, dat als er tijdens de garantietermijn van 10 jaar een gebrek ontstaat, de kosten voor vervangende golfplaten en de montagekosten onder de dekking van de verzekering vallen (zie garantievoorwaarden).

Vezelcement Golfplaten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.