Nieuw jaar, nieuw dak!

U bent op zoek naar een terrasoverkapping? Een echte aanrader zijn onze voordeelpakketten met lichtdoorlatende platen. Voordeelpakket betekent voor u, goedkoper, sneller en gewoon goed! De standaard pakketten zijn voor u goedkoper, als dat u alle artikelen los te bestelt. Sneller bent u, omdat in de pakketten alle toebehoren zitten die u nodig heeft om een dak te plaatsen op een bestaande onderconstructie. U hoeft zelf niet lang te zoeken naar alle benodigde artikelen en u kunt zodoende ook niets vergeten. Gewoon goed, want wij leveren Kwaliteit! En daar staan wij voor.

U kunt kiezen tussen voordeelpakketten met enkelwandige lichtplaten of kanaalplaten

  • In een pakket met enkelwandige lichtplaten wordt de plaat zelf (golfplaat of damwandplaat) met het nodige bevestigingsmateriaal geleverd. Afhankelijk van het materiaal dat besteld wordt, leveren wij u de bijbehorende schroeven, afstandhouders of kalotten. Een muuraansluitprofiel zit er niet bij, maar die kunt u apart erbij bestellen.
  • In een pakket met kanaalplaten zitten voldoende platen voor de aangegeven breedte. Tevens de koppel- en randprofielen, afsluitprofielen voor de boven- en onderkant, afsluithoeken, aluminium tape en de bijbehorende schroeven voor een houten onderconstructie. Ook hier zit standaard geen muuraansluitprofiel bij, maar deze kunt u extra bestellen

Wij kunnen u ook voordeelpakketten voor serres aanbieden. In de pakketten zitten 25mm of 32mm platen. De profielen worden special voor gesloten ruimtes geproduceerd. Het zijn Thermo-profielen met ventilatieruimte in het onderprofiel.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.