Fijne Paasdagen!

Het is nu al de tweede keer dat Pasen niet gevierd kan worden zoals we het eigenlijk gewend zijn. Maar net als vorig jaar maken we er ook dit jaar weer het beste van en genieten we van de vrije dagen samen met familie en/of goede vrienden!

Het weer wordt goed, dus u heeft vast wel even de tijd om de tuin eens onder de loep te nemen. Misschien heeft het tuinhuisje een nieuw dak nodig? Of is de terrasoverkapping eens aan nieuwe lichtplaten toe? Maak een kijkje in onze Online-Shop; tijdens de paasdagen vindt u alle aanbiedingen online op www.hmg-benelux-shop.com

We wensen rustige, ontspannen maar vooral fijne paasdagen!

Pasen

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.