Wat is het verschil tussen een gewone standaard gootbeugel en de verstelbare gootbeugel?

Bij onze dakgootsystemen vindt u alle toebehoorartikelen die u nodig heeft om een compleet dakgoot systeem te monteren. O.a. heeft u gootbeugels voor de dakgoot nodig. Wij bieden standaard de gewone gootbeugel aan waarmee men de dakgoot aan het huis of het tuinhuisje bevestigt.

Als alternatief hebben we echter ook een verstelbare gootbeugel in ons assortiment. Het voordeel bij deze verstelbare gootbeugels is, dat deze variabel te monteren zijn. Het kan zijn dat door de speciale bouw van het huis of tuinhuisje het niet mogelijk is een standaard gootbeugel te gebruiken. Als u dus een van de standaard afwijkende bevestiging van de gootbeugels nodig heeft, dan zijn de verstelbare gootbeugels een uitkomst. De verstelbare gootbeugel heeft meerdere boorgaten waardoor u de gootbeugel op de voor uw huis of tuinhuis passende afstand kunt bevestigen. Passend dus voor elk project!

We bieden gewone en verstelbare gootbeugels aan voor zowel kunststof dakgoten alsook voor stalen dakgootsystemen.  

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.