Nieuw: PVC honingraatstructuur in grijs!

We bieden een nieuwe mooie lichtplaat aan in onze Online-Shop : een golfplaat van PVC met honigraatstructuur in de kleur donker grijs.

De bekende honingraatstructuur ofwel 3D prismastructuur aan de onderzijde van de lichtplaat verstrooit het licht effectief. Het geeft een mooi lichtspel als de zon erop schijnt en het zorgt er daarnaast voor dat het licht niet in uw ogen schittert. In ons assortiment hebben we al lichtplaten van polycarbonaat en acrylglas met deze structuur. Naast de kleur helder, kunnen we nu ook PVC platen met deze structuur aanbieden in de kleur grijs.

De donkere kleur werkt optisch zeer elegant en heeft daardoor ook een lagere lichtdoorlaat (ca. 70%), waardoor het onder de donkere lichtplaten ook iets koeler vertoeven is als onder de heldere lichtplaten.

De golfplaat is 2,5mm dik en erg stevig. PVC lichtplaten zijn geschikt voor bijvoorbeeld carports en terrasoverkappingen maar er zijn nog veel meer toepassingen. Bestel een monstertje en overtuig u zelf van deze mooie plaat!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.