Zink optiek – terug van weg geweest!

Een enkele jaren geleden hadden we al profielplaten in ons assortiment die eruit zien alsof ze gegalvaniseerd zijn. Een tijdje zijn deze niet leverbaar geweest, maar nu weer wel en we hebben ze dan ook meteen weer in onze Online-Shop opgenomen: u vindt deze bijzondere platen onder de kleurnaam Zink optiek!

Onze aluminium profielplaten zijn verkrijgbaar in zink optiek als damwand-, dakpanen golfplaat. Natuurlijk bieden we ook het passende zetwerk in aluminium aan alsook vlakke platen in deze gegalvaniseerde look, zodat alles mooi op elkaar is afgestemd. Voor de bevestiging adviseren we de RVS schroeven in RAL- 9007 zilver -metallic, aangezien deze kleur het meeste op de kleur zink-optiek lijkt.

De officiele naam voor deze kleur zink optiek is bij de fabrikant overigens als „ZincOptic HC-5130“ geregistreerd. U kunt dit gebruiken voor het geval u deze kleur voor andere doeleinden bij uw bouwproject wilt gebruiken. De kleur komt overeen met onbehandeld aluminium, blank aluminium of gegalvaniseerd materiaal.

Kijkt u zelf: