Kunststof lichtplaten voor balkon overkapping

In onze Online-Shop vindt u veel verschillende lichtplaten zoals enkelwandige lichtplaten en meerwandige kanaalplaten. Deze zijn ideaal om een mooie terrasoverkapping te bouwen. Maar wist u dat u hiermee ook een prachtige overkapping voor op uw balkon kunt maken?

Juist in deze regenachtige tijd is het toch fijn als u een beschut plekje op uw balkon heeft. Een balkon is niet alleen een aanwinst in de zomer, maar het is wel zo prettig als u er in de herfst of winter ook gebruik van kunt maken. Even een frisse neus halen, even buiten zitten lekker warm ingepakt beschut tegen de regen, of met een beetje geluk kunt u zo genieten van het dwarrelen van de sneeuwvlokken.

Met behulp van onze enkelwandige lichtplaten of kanaalplaten kunt u eenvoudig een mooie overkapping op uw balkon bouwen zodat u toch buiten beschut tegen zon, regen en wind kunt genieten. In de zomer zorgen de lichtplaten voor genoeg zon, of als u een kleurtje neemt, dan beschermen de lichtplaten juist tegen te veel zon. De keus aan lichtplaten is groot: zo is er voor elk wat wils.

De lichtplaten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld PVC, polycarbonaat en acrylaat. Alle materialen zijn geschikt voor een balkonoverkapping. Daarnaast heeft u de keus uit verschillende kleuren, profielen en diktes: u kunt de overkapping geheel naar uw wensen samenstellen!

stegplatten-referenz-11