Nieuw: honingraatstructuur in opaal wit!

vlf-lichtplatte-polycarbonat-76-18-sinus-wabenstruktur-opal-lichtdurchlassWe hebben een nieuwe lichtplaat in het assortiment van onze webshop opgenomen: een polycarbonaat golfplaat met honingraatstructuur in de kleur opaal wit.  

Deze lichtplaat heeft twee bijzonderheden: de honingraatstructuur aan de onderkant van de lichtplaat en de onbeperkte garantie op breuk door hagel!

De honingraatstructuur hebben we ook al bij glasheldere en bronzen lichtplaten, maar nu hebben we dus deze lichtplaat ook in de kleur opaal wit. Deze lichtplaat is het neusje van de zalm voor een overkapping! Door de speciale honingraatstructuur strooit het licht prachtig, als de zon door de lichtplaat schijnt en breekt het licht als een soort prisma.

Wat echter nog belangrijker is: de garantie op breuk door hagel is onbeperkt! De lichtplaat is 2,6 mm dik en is hiermee een van de sterkste polycarbonaat lichtplaten in ons assortiment. De producent geeft de garantie dat deze plaat bijna alles verdraagt en onbeperkt bestand is tegen hagel.

Dat is nu echt een overtuigend argument!