Zetwerk nu nog beter beschermt!

In onze webwinkel vindt u o.a. ook zetwerk van staal en aluminium zoals bijvoorbeeld nokstukken en windveren passend bij de metalen platen. Naast het standard zetwerk kunt u ook zetwerk speciaal op maat bij ons bestellen.

Het zetwerk met de glanzende 25 µm polyester coating wordt vanaf nu extra beschermd tegen schade. Tijdens de productie wordt het zetwerk van een extra beschermfolie voorzien. De beschermende folie wordt direct op de kleurcoating van het zetwerk geplakt en het zetwerk wordt daarna zoals altijd nog eens in transportfolie gewikkeld. Zo is het zetwerk tijdens transport en tot aan de dag van montage prima beschermd. Op deze manier kunt u het zetwerk in prima staat zonder krasjes ontvangen en verwerken. Voor deze service worden geen extra kosten berekend: dit is voor u helemaal gratis.

Tip: Wij adviseren het zetwerk met de beschermfolie niet in de zon te laten liggen. De folie plakt door de warmte vaster op de coating met gevolg dat het dan iets meer moeite kost de folie er af te trekken.