DUO klemdeksel – wat is dat?

verlegeprofil-duo-klemmdeckel-weissWij verkopen in onze Online-Shop onder andere ook kanaalplaten met bijpassende montageprofielen. U heeft bij de montageprofielen de keus uit drie verschillende modellen: het kunststof profiel Zeven, het profiel Mendig en het aluminium profiel DUO. Bij het DUO-profiel kunt u optioneel als toebehoren ook een klemdeksel bestellen. Maar waarvoor is een klemdeksel en is deze echt nodig?

De klemdeksel is optioneel en geen standaard onderdeel van het DUO montageprofiel. U kunt zonder problemen de complete terrasoverkapping zonder DUO-klemdeksel monteren. Echter met een klemdeksel is uw terrasoverkapping optimaal afgewerkt en zorgt optisch voor een prachtig geheel!

De koppel- en randprofielen worden met schroeven gemonteerd. Deze schroeven zijn van boven zichtbaar. Als u dus een terrasoverkapping heeft waar u bovenop kunt kijken, dan zorgt de klemdeksel optisch voor een mooie afwerking. De klemdeksel wordt eenvoudig over de schroeven op het profiel geklikt en vastgeklemd. Zo zijn de schroeven niet meer te zien en hebben de profielen ook van boven een glad oppervlak: optisch een mooie afwerking.

De 60 mm brede klemdeksel is in wit en blank aluminium verkrijgbaar.