Voor elk dak de passende muuraansluiting

Er zijn daken die tegen een muur eindigen of terrasoverkappingen die tegen de muur van het huis aan gebouwd zijn. Om de scheiding tussen het dak of de terrasoverkapping en de aangrenzende muur waterdicht te maken en optisch mooi af te werken heeft u een muuraansluiting nodig.

In onze Online-Shop hebben we verschillende varianten van een muuraansluiting:

  • Muuraansluitingen van hetzelfde materiaal en profiel als de lichtplaten hebben we alleen voor enkelwandige lichtplaten. Hier past het profiel van de lichtplaat en de muuraansluiting precies op elkaar.
  • Muuraansluitingen zonder profiel, dus glad, kunt u zowel voor enkelwandige lichtplaten alsook voor kanaalplaten gebruiken. Deze muuraansluitprofielen met rubberen afdichting hebben we in staal (wit) en aluminium.
  • Muuraansluitingen in verschillende varianten (hoek, breedte, coating, dikte en kleuren) worden hoofdzakelijk gebruikt voor metalen dakplaten zoals dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten. Deze muuraansluitingen zijn in staal of aluminium verkrijgbaar in dezelfde eigenschappen als de uitgekozen dakplaat.

We hebben dus voor elk product ook de passende muuraansluiting, zodat de opening tussen de muur en het dak of terrasoverkapping waterdicht is afgesloten en netjes is afgewerkt.