Nog meer voordeelpakketten!

We zijn steeds bezig ons assortiment uit te breiden. Ook onze online-shop wordt continu verder ontwikkelt zodat u eenvoudig informatie over de gewenste producten kunt vinden. Het bestellen van artikelen proberen we zo eenvoudig en klantvriendelijk mogelijk te maken.

Éen van deze klantvriendelijke producten is het voordeelpakket of compleetset die wij bij de lichtplaten aanbieden. We hebben het aantal voordeelpakketten duidelijk uitgebreidt. Deze zijn nu bij alle lichtplaten mogelijk!

De voordeelpakketten zijn zowel voor enkelwandige lichtplaten alsook voor kanaalplaten verkrijgbaar. U kunt hier kiezen uit lichtplaten van PVC, polycarbonaat en acrylaat. De voordeelpakketten bevatten alle lichtplaten en het complete toebehoren voor montage. Zo is het nog makkelijker en eenvoudiger een terrasoverkapping te bestellen!

Neem even een kijkje in onze Online-Shop in de rubriek „Terrasoverkappingen en u vindt in een mum van tijd het passende voordeelpakket voor uw overkapping.

terrasoverkappingen.jpg