Nieuw: profielplaten met Soundcontrol

In onze Online-Shop kunt u nu ook profielplaten met „Soundcontrol“ krijgen. Wat dat precies is en welke voordelen dit heeft leest u hier:

Profielplaten met „Soundcontrol“ worden met een viltlaag aan de onderkant van de platen geproduceerd. Dit is niets nieuws aangezien we al langer profielplaten met een anti-condens of anti-drup viltlaag produceren. Het verschil bei deze Soundcontrol-viltlaag is echter de dikte van de viltlaag. De al bekende anti-drup viltlaag kan tot 900g vocht per m² absorberen. De Soundcontrol viltlaag kan tot 2500g per m² vocht opnemen, dat is veel meer!

Bovendien is er nog een overtuigend voordeel: deze dikkere viltlaag werkt geluidsdempend. Vandaar ook de naam Soundcontrol. In vergelijking met de normale 900g/m² viltlaag zorgt dit dikkere vilt voor een geluidsreducering van 6 db. Dat is bijna te vergelijken met de geluidsdempende werking van een sandwichpaneel. Hierdoor zijn geluiden van bijvoorbeeld regen veel minder duidelijk te horen.

Als u het dus graag rustig heeft onder een metalen dak dan is de metalen profielplaat met de Soundcontrol viltlaag precies het juiste product voor uw dak!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.