Vezelcementplaten – ook op kleinere daken!

Onze vezelcement golfplaten worden vaak als dakbedekking voor grote stallen of industriehallen gebruikt. Vandaag laten we u zien, dat deze golfplaten echter ook bij kleinere daken een echte blikvanger zijn!

We hebben deze mooie foto’s als referentie van een klant gekregen:

Hier werden op het dak van een tuinhuis inclusief garage onze vezelcement golfplaten gemonteerd. Zoals op de foto’s te zien is, ziet het dak met onze golfplaten er prachtig uit. Dus ook voor kleinere daken is dit echt een blikvanger. Op het dak ziet u golfplaten van onze leverancier Humanit in de kleur tegelrood. In onze webshop zijn de golfplaten van Humanit ook nog in zwart te verkrijgen, de leverancier Cembrit voert de kleuren terracotta en zwart.

Vanwege de lange levensduur en de hoge stabiliteit wordt steeds vaker voor een dakbedekking met vezelcement golfplaten gekozen.  

Voor meer details neem graag even een kijkje in onze Online-Shop: https://www.hmg-benelux-shop.com/gruppe,hmg_e,nl/fzwp,fzwp-wp,vezelcementplaten

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.