Kanaalplaat met extra brede kanalen = meer licht!

In ons assortiment vindt u twee verschillende  kanaalplaten met extra brede kanalen. We bieden beide lichtplaten in de sterkte 16 mm aan o.a. in het materiaal  polycarbonaat  alsook in het materiaal acrylaat .

Het bijzondere bij deze kanaalplaten met extra brede kanalen is dat ze veel meer licht doorlaten dan de gewoonlijke kanaalplaten

De kanalen in deze lichtplaten zijn duidelijk breder. Dit is ook de reden waarom bij deze platen veel meer licht doorgelaten wordt en een lichtdoorlaatheid bereikt wordt van tot 87%!

De kanalen van de gewoonlijke kanaalplaten hebben een breedte van 10 mm – 20 mm. Bij de kanaalplaten met extra brede kanalen is de breedte van de kanalen duidelijk meer: bij polycarbonaat 32 mm en zelfs 64 mm bij acrylaat!

Als u dus veel waarde hecht aan genoeg licht onder uw terrasoverkapping of carport, dan is deze kanaalplaat met extra brede kanalen echt een goede keus!

Breedkamer

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.