Nieuwe fotos van lichtplaten!

Onze online-shop is nu al zeer gebruikersvriendelijk, maar we zijn continue bezig dit voor u nog te verbeteren. Bij ons vindt u gemakkelijk de belangrijkste informatie en de prijzen van onze producten.

Vanaf vandaag hebben we u ook nog de nieuwe fotos van onze lichtplaten opgenomen

Op deze fotos van de kanaalpaten en eenschalige lichtplaten kunt u zien hoeveel licht de platen doorlaten en hoe het zicht door de platen is. Met behulp van deze fotos wordt duidelijk hoeveel u door de plaat nog kunt zien. Zo is het voor u nog eenvoudiger de platen met elkaar te vergelijken. Aan de hand van deze fotos maakt u vast en zeker de juiste keus.

U vindt de fotos direct bij elke lichtplaat in onze online-shop

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.