Zijwand als zichtwand of windbescherming

Voor onze terrasoverkappingen van hout en aluminium hebben we ook zijwanden van polycarbonaat in ons assortiment. Deze zijwanden beschutten u niet alleen tegen wind en regen, maar dienen ook als zichtwand bij inkijk van de buren of de straat.

Aluminium terrasoverkapping met zijwand

Terrasoverkapping sunrooms

De zijwand voor de aluminium terrasoverkapping bestaat uit het materiaal polycarbonaat. Het is een glasheldere plaat met een dikte van 16 mm. U kunt bij de zijwand uit volgende dieptes kiezen: 2,50 m; 3,00 m; 3,50 m en 4,00 m. De bijbehorende aluminium profielen zijn in de prijs inbegrepen. De profielen zijn in de kleuren antracietgrijs, wit of crèmewit verkrijgbaar.

Houten terrasoverkapping met zijwand

Terrassenüberdachung Skanholz mit Seitenwand

Voor de houten overkappingen hebben we ook een zijwand van polycarbonaat in ons assortiment. Dit is een glasheldere plaat, echter met een dikte van 10 mm. De aluminium profielen en afdichtband zijn in de prijs inbegrepen. De keuze in dieptes van 2,50 m; 3,00 m; 3,50 m en 4,00 m is hetzelfde als bij de zijwand voor de aluminium overkappingen. De houten delen van de zijwand zijn verkrijgbaar in de volgende houtkleuren: natuur, notenboom bruin, mahonie, licht eiken, wit en grijs. Meer toebehoren vindt u in onze Online-Shop!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.