Master-plug RVS schroef – heel belangrijk!

Een tijd geleden hebben wij ook al over profielplaten met bijbehorende lichtplaten geschreven. Toen hebben wij ook al aangegeven, dat voor de verbindingen master-plug schroeven nodig zijn. Vandaag zullen wij hier iets meer over vertellen.

De master-plug schroef wordt gebruikt, als de ondersteuningsafstand groter dan 50cm is en u profielplaten van staal of aluminium met lichtplaten wilt verbinden. Wij raden aan om de 50cm een master-plug te gebruiken om de platen aan elkaar te bevestigen. LET OP: alleen de profielplaat met de lichtplaat vastschroeven. Op de foto is het heel duidelijk te zien:

Master-plug RVS schroef

Wij wijzen u er op dat dit enkel en alleen richtwaardes zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de geldende wetgeving c.q. bouwregels. Het is wel aan te raden de master-plugs mee te bestellen. Mocht u andere schroeven gebruiken is het mogelijk dat de platen door het uitzetten of krimpen scheuren. Hierbij nog een foto van de montage:

Master-plug RVS schroef 2

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.