Zijn vulstroken nodig of niet?

Vulstroken – wij bieden voor de verschillende profielen damwand- en golfplaten vulstroken aan. Vulstroken worden ook vaak profielvullers genoemd.

De profielvullers zijn er om de openingen tussen nok en druiplijst af te dichten. Ze zorgen ervoor, dat er geen vuil of ongedierte in de openingen kan komen. LET OP: de toepassing van vulstroken laat geen/minder ventilatie meer toe. Er kunnen condensproblemen ontstaan.

Onze vulstroken voor de profielplaten hebben ventilatieopeningen aan. Deze vulstroken, laten meer ventilatie toe. Het is echter niet te vergelijken met een natuurlijke ventilatie.

Een goed alternatief zijn vogelschroten. De schroten laten het dak gewoon ventileren maar zorgen vermijden het indringen van ongedierte, bladeren en vogels. De vulstroken voor onze stalen platen zijn donkergrijs en de vulstroken voor de lichtplaten zijn wit in verband met de hitte van de zon.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.