Zetwerk op maat? – Geen enkel probleem voor ons!

Wij hebben een groot assortiment aan zetwerk en meestal zit er dan ook wel iets voor u bij. Toch komt het wel eens voor dat het net even iets anders moet. Geen probleem! Wij bieden u alles op maat aan!

U kunt zetwerk van staal in de diktes 0,50 mm / 0,63 mm / 0,75 mm in de coatings 25µm Polyester / 35 µm Mattpolyester / 60 µm TTHD bestellen. Tevens leveren wij zetwerk van aluminium op maat. Aluminium hebben wij in een dikte van 0,70 mm met een 25µm Polyestercoating. Onze kleurenkaart vindt u op www.hmg-benelux.com.

Op de verschillende zetbanken kunnen wij zetwerk produceren met een uitgeslagen breedte van maximaal 938 mm. Wij raden aan het zetwerk i.v.m. de stabiliteit tijdens het transport niet langer als 3,50 m te bestellen.

Heeft u interesse? Dan stuur ons een schets met afmetingen en het gewenste materiaal aan [email protected].

Zetwerk Windveer

Ein Gedanke zu „Zetwerk op maat? – Geen enkel probleem voor ons!

  1. Pingback: Rondom afgewerkt! | HMG Benelux

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.