In de koude tijd gezellig in je blokhut zitten

Wil je in de winterperiode ook weer van je tuin kunnen genieten? Dan is een blokhut de juiste keus!

Onze blokhutten en tuinhuisjes zijn perfect voor de zomerdag. Maar wij hebben de winter niet vergeten. Bij ons krijgt u een warme blokhut! Hiervoor is de “Plus-Serie” in het leven geroepen. Deze blokhutten c.q. tuinhuisjes zijn gemaakt van extra dikke balken, de ramen zijn geïsoleerd en zelfs het dak en de vloer kunnen worden geïsoleerd.

Om u een kijkje te geven in wat wij u kunnen aanbieden, presenteren wij vandaag ons blokhut Bern:

“Bern” heeft een wanddikte van 45mm. De vloer- en dakplanken zijn van 19 mm hout, deze kunt u echter nog verder isoleren. Als dakbedekking leveren wij dakleer. Hier moet later nog wel een nog een dakbedekking naar keus op geplaatst. Denk hierbij aan bijvoorbeeld dakshingles of dakpannen. Alle elementen zijn van onbehandeld naaldhout. Veel sneeuw is overigens ook geen probleem. Staat het huis in een sneeuwrijk gebied, bestel dan “Bern” met een hogere draaglast.

Referentie SKAN HOLZ:

Blokhut

Alle blokhutten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. En wij hebben een tal aan toebehoren die wij in een compleet pakket aan de deur leveren. Neem een kijkje in onze shop voor het complete assortiment aan blokhutten.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.