NIEUW – Lichtstraten!

Wij bieden nu ook lichtstraten aan. Deze worden vaak voor groten productiehallen of winkelcentrums gebruikt. Maar ze zijn ook geschikt voor terrasoverkappingen en carports. Bekijk hieronder de voorbeelden:

Onze lichtstraten zijn van polycarbonaat en zijn zeer stabiel. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar. Wij kunnen platen van 10 of 25 mm dikte aanbieden. U kunt uit vele maatvoeringen kiezen, waardoor voor nagenoeg ieder project een oplossing mogelijk is. De lichtstraten worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. Mocht u nog een gevelafwerking nodig hebben, zijn de kopschotten als toebehoren mee te bestellen.

Meer informatie vindt u in onze webwinkel www.hmg-benelux.com.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.