Nieuw: polycarbonaat lichtplaat met een dikte van 1,3mm!

Het materiaal polycarbonaat is op zich al erg robuust, het wordt ook wel onverwoestbaar genoemd. Zelfs dunne platen met een dikte van bijvoorbeeld 0,90 mm zijn goede en erg sterke lichtplaten voor een overkapping.

Nu hebben we echter een nieuwe polycarbonaat lichtplaat in onze onlineshop: nog dikker, nog sterker en dus vooral nog beter bestand tegen slag of stoot: de polycarbonaat damwandplaat met een dikte van 1,3mm!

Deze polycarbonaat damwandplaat is in de kleur opaalwit verkrijgbaar en is een echte blikvanger voor uw overkapping. Het licht wordt mooi gestrooid, en hoewel deze lichtplaat blikdicht is, wordt er toch nog ca. 49% licht doorgelaten. Bij erg mooi weer creëert u met deze lichtplaat toch een mooi beschut plekje op uw terras.

De lichtplaat heeft een plaatbreedte van 1045mm en een dekkende breedte van 980mm. De plaat is in verschillende standaardlengtes verkrijgbaar, maar we kunnen deze platen gratis op de door u gewenste lengte inkorten, individuele lengtematen naar wens zijn dus geen probleem!

Overtuig u zelf van deze nieuwe, nog stevigere polycarbonaat damwandplaat!

vlf-lichtplatte-polycarbonat-76-18-spundwand-opal-lichtdurchlass-3613So1045