Heeft u een plat of een licht hellend dak en kunt u profielplaten niet verwerken? Wij bieden het juiste alternatief!

Als u bijvoorbeeld het dak van uw garage wilt bedekken, dan denkt u waarschijnlijk ten eerste aan profielplaten, zoals damwandplaten, dakpanplaten of golfplaten. Als uw dak echter maar een kleine hellingshoek heeft of zelfs een platdak is, dan kunt u deze profielplaten niet gebruiken.

Wij hebben voor vlakke of licht hellende daken het perfecte alternatief: EPDM-Dakfolie!

Het voordeel van de EPDM-dakfolie is, dat het op elk dak gelijmd kan worden, zelfs als het een platdak of een dak met weinig helling is. Voor zulke daken is deze folie dus de optimale oplossing!

Nog een voordeel: de dakfolie kan op elk vlak en schoon ondergrond worden aangebracht. Zelfs op bitumen daken! Als u het bitumen niet eraf wilt halen, kunt u de dakfolie er gewoon overheen leggen en lijmen.

U heeft 15 jaar garantie, echter is het veel duurzamer met duidelijk meer dan 50 jaar. Deze dakfolie hoeft u ook niet al na 10 of 15 jaar te vernieuwen. Eenmaal gemonteerd heeft u jarenlang rust.

Bekijk ook even onze voordeelpakketten! Hier is de passende hoeveelheid lijm er al bij. Verder toebehoren vindt u natuurlijk ook overzichtelijk in onze Online-Shop.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.