Een serre in de winter

Bijna overal in Nederland ligt nu sneeuw en het is ijzig koud. Het liefst blijven we lekker binnen waar het behaagelijk is. Met een serre kunt u echter toch nog genieten van het prachtige witte sneeuwlandschap. Lekker warm en met blik op uw tuin heeft u toch het gevoel een beetje buiten te zijn.

We hebben verschillende montageprofielen om lichtplaten voor terrasoverkappingen te monteren. Voor een serre die aan alle zijden compleet dicht is en dus ook in de winter wordt gebruikt, hebben we speciale montageprofielen om de kanaalplaten op de overkapping te monteren: het Mendiger Thermo-Thermo montageprofiel.

Dit profiel bestaat gedeeltelijk uit aluminium en kunststof. De profielen zijn passend voor kanaalplaten met een dikte van 6 mm tot 34 mm. Het bijzondere aan het Thermo-Thermo profiel is dat er aan de onderzijde van het profiel extra kanaaltjes zijn die voor een extra luchtcirculatie zorgen. Hierdoor wordt vermeden dat er schimmelvorming of rot in de onderconstructie ontstaat zodat de levensduur van de onderconstructie duidelijk wordt verlengd.

Geniet van de winter vanuit uw eigen serre! Kijk ook even op onze website bij de terrasoverkappingen (zonder onderconstructie) naar de voordeelpakketten speciaal voor serres. Hier vindt u informatie over alles wat u nodig heeft: lichtplaten, profielen, montagemateriaal en toebehoren.

Montage Profiel Mendiger

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.