Zonnezeil – lekker buiten in de schaduw!

Zonnezeilen

Het weer wordt elke dag een beetje beter, de zon schijnt steeds meer, het wordt buiten eindelijk warmer. Precies het goede weer om lekker buiten op uw terras te zitten en te genieten!

Als u een terrasoverkapping met glasheldere lichtplaten heeft, die veel licht doorlaten, kan het zijn dat de zon te veel in uw ogen schijnt of dat het er erg warm wordt. Hiervoor hebben wij ook zonnezeilen in ons assortiment, zodat u op uw terras lekker in de koele schaduw kunt genieten van het mooie weer.

Deze witte zonnezeilen zijn gemaakt van polyester en zijn 100% UV-bestendig. De stof is waterafwijzend zodat ze ook bij regen kunnen blijven hangen. We raden echter aan de zonnezeilen bij onweer eraf te halen.

De zonnezeilen zijn er in de volgende breedten: 4,34 m (4 stofbanen à 96 cm), 5,41 m (5 stofbanen à 96 cm) en 6,48 m (6 stofbanen à 96 cm). U kunt uit volgende dieptes kiezen: 2,50 m, 3,00 m, 3,50 m en 4,00 m. Het zonnezeil wordt compleet met bevestigingsmateriaal geleverd!

Neemt u eens een kijkje in onze  Online-Shop!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.