Opslag van uw levering

Vaak kunnen de klanten het materiaal niet direct na levering monteren. Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag “kunnen wij het pakket gewoon liggen laten?”. Hier geven wij u vandaag een antwoord op.

Opslag profielplaten

De transportverpakking is niet geschikt voor langdurige opslag. De transportverpakking moet daarom binnen enkele dagen na levering worden verwijderd. Als de platen op dat moment nog niet worden gemonteerd, moeten deze droog onder een overkapping worden opgeslagen. Laat de platen nooit direct op de grond liggen, maar leg er altijd houten balken onder. Leg de stapel platen schuin neer zodat water kan aflopen. Als de platen langer dan 2 weken worden opgeslagen, adviseren wij de platen goed geventileerd met tussenruimtes te stapelen. Als de platen niet op professionele manier worden opgeslagen kan indringend water of condenswater corrosie veroorzaken.

Opslag lichtplaten

De platen moeten tegen zonlicht en vochtigheid worden beschermd en daarom op een daarvoor geschikte plaats en wijze worden opgeslagen. Voor schade die door onjuiste opslag ontstaat, zijn wij niet aansprakelijk te stellen. Om verkleuring, vervorming en scheurvorming door o.a. warmte-ophoping tussen de platen te voorkomen, adviseren wij de platen op een vlakke ondergrond (niet direct op de grond), droog en goed geventileerd op te slaan. De platen moeten zorgvuldig worden afgedekt met een water- en lichtdicht lichtkleurig afdekzeil, bijvoorbeeld met witte PE-folie. De transportverpakking dient bij langdurige opslag te worden verwijderd en de platen dienen dan zoals hiervoor beschreven opgeslagen te worden.

sonnen1

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.