Verschillen tussen de coatings!

In onze webshop kunt u tussen 3 verschillende coatings kiezen. Vaak wordt ons gevraagd, wat de verschillen tussen de coatings is. Deze vraag gaan wij u nu beantwoorden!

25µm Polyester
Deze coating is licht glanzend, glad en stoot vuil af. Deze coating is zeer geschikt voor ‘normaal’ gebruik, bijvoorbeeld voor carports, tuinhuisjes, magazijnen, stallen en hallen. De coating is hitte- en zonwerend, geschikt voor binnen en buiten, maar niet aan te raden in een zeelucht regio.

25µm Polyester

35µm Mattpolyester
35µm Mattpolyester is een „matte“ coating. Deze coating is veel robuuster dan de 25µm Polyester en is ook geschikt in regio´s waar veel sneeuw valt. Deze coating wordt zeer veel gebruikt voor dakpanplaten.

35µm Mattpolyester

60µm TTHD
Dit is onze sterkste coating. De bovenzijde is licht glanzend, generfd en zeer kras vast. Voor deze coating wordt veelal in de woningbouw en recreatiebouw gekozen, omdat deze coating vooral bekend is om zijn jarenlange kleurechtheid.

60µm TTHD

LET OP! De coatings kunnen van de foto`s afwijken. Dit is slechts een illustratie ter verduidelijking.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.