Het elegante Esthetica profiel

Nieuw in ons assortiment: de elegante Esthetica damwandplaat met profiel 33/500 is de nieuwste aanwinst in onze Online-Shop. Waarom de naam “Esthetica”? Esthetica is de tak van de filosofie die zich bezighoudt met schoonheid en kunst. Wij zijn van mening dat deze plaat met de mooie trapeziumvormige damwanden en door zijn prachtige en elegante uitstraling met recht de naam “Esthetica” verdiend heeft. Deze damwandplaat is heel eenvoudig te monteren en is een uitstekende keus voor een moderne dakbedekking.

De damwandplaat met het profiel 33/500 heeft aan beide zijkanten een trapeziumvorm met een hoogte van 33 mm. De damwandplaat is in twee varianten verkrijgbaar: het gedeelte tussen de damwandprofielen kan geheel vlak zijn of wordt voorzien van een reliëfdruk in het dal. Bij beide varianten is de werkende breedte van de plaat 500 mm. Vandaar ook de omschrijving 33/500.

Een extra voordeel van de esthetica platen biedt de steunvoet. Hierdoor is de montage nog veel eenvoudiger, dus sneller, maar vooral zorgt het voor extra stabiliteit.

Overtuig u zelf van onze nieuwe elegante damwandplaat!