Nieuw: montageprofiel ECO!

We hebben in ons assortiment een nieuw montageprofiel opgenomen. In onze online-shop vindt u dit nieuwe profiel dat geschikt is voor alle kanaalplaten met een dikte van 16 mm onder de naam ECO-profiel!

Het nieuwe ECO-profiel is bijna hetzelfde als het reeds bekende DUO-profiel dat we al langer in onze Online shop aanbieden. Het ECO-profiel is eveneens geheel van aluminium en biedt dus ook de uitmuntend hoge kwaliteit en duurzaamheid van aluminium.

Het verschil: het ECO-profiel is iets smaller dan het DUO-profiel. Het ECO-profiel is 50 mm breed en vandaar dat we dit goede alternatief met een scherp prijsje kunnen aanbieden!

Het ECO-profiel hebben we als koppelprofiel en als randprofiel zodat de lichtplaten hiermee compleet kunnen worden gemonteerd. Deze profielen bestaan uit twee onderdelen (boven en onderprofiel), die u apart maar net zo makkelijk als compleet-set kunt krijgen. Alle onderdelen hebben al de benodigde rubberen dichtingen in de profielen zodat met dit systeem de lichtplaten snel en eenvoudig kunnen worden gemonteerd.