Nieuwe platen voor een kleine prijs!

Bent u op zoek naar een dakbedekking voor uw tuinhuisje of zoekt u een gevelbekleding voor uw carport, maar het mag niet zoveel kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden in onze Online-Shop ook goedkope profielplaten aan: absoluut nieuw maar toch voor een kleine prijs!

Dit zijn onze stalen profielplaten in tweede keus en enkele restpartijen. Tweede keus en toch nieuw? Hoe zit dat? We leggen het graag even uit:

Ook onze tweede keus profielplaten en restpartijen (damwand-, golf– en dakpanplaten) worden per bestelling direct vanaf de staalrol op de door u gewenste lengte geproduceerd. Het enigste verschil met “eerste keus” platen is de dikte van de plaat. De tweede keus stalen profielplaten zijn iets dunner als de norm. Tweede keus platen hebben een dikte van 0,40mm en 0,45mm. De DIN-norm en de daarmee samenhangende garantie geldt voor profielplaten met een dikte vanaf 0,50mm. Vandaar dat we de dunnere profielplaten als tweede keus en dus goedkoper aanbieden. Het is een minimaal verschil in dikte. De platen zijn echter prima geschikt voor dakbedekkingen en gevelbekledingen.

Tweede keus profielplaten en restpartijen worden dus uit nieuw materiaal direct vanaf de staalrol geproduceerd: zonder krasjes, deukjes etc. Nieuw materiaal voor een kleine prijs!

Restpartijen