De klassieker: terrasoverkapping Aruba

In deze bijdrage willen we graag een terrasoverkapping voorstellen die bij onze klanten zeer geliefd is: onze klassieker verandadak Aruba!

Een compleet-set Aruba bestaat uit lichtplaten, montageprofielen en al het toebehoren wat u nog nodig heeft. De polycarbonaat kanaalplaten zijn zeer robuust en hebben een hoge lichtdoorlaat. De witte kunststof montage profielen van het model Zeven hebben een lange levensduur en ronden het geheel optisch mooi af.

Het toebehoren in het pakket bestaat uit het volgende: afsluitprofielen voor kanaalopeningen aan de boven- en onderkant van de lichtplaten, aluminium tape, afsluithoekjes en de schroeven. Zo heeft u alles wat u nodig heeft voor een overkapping in één compleet set.

Deze klassieker is de favoriet bij onze klanten en zorgt ervoor dat uw terrasoverkapping, veranda, carport of afdakje er super netjes uitziet!

Optioneel kunt u hier nog een muuraansluitprofiel extra bij bestellen, mocht u deze nodig hebben.

montage_profiel_zeven_04_hmg