De juiste montage: zo gaat dat!

Schroeven

De laatste tijd stormt het in Nederland regelmatig; de herfst is er weer. De harde wind veroorzaakte soms beschadigingen aan daken en hier en daar werd zelfs het dak in zijn geheel verwoest. We willen u echter geruststellen: als uw dak op de juiste manier is gemonteerd, dan is het ook wind- en weerbestendig!

Bij elke bestelling leveren wij gratis de passende montagehandleiding! Met behulp van deze duidelijke montagehandleidingen zijn onze producten eenvoudig te monteren. Monteert u volgens de handleiding dan heeft u achteraf ook geen problemen. Natuurlijk vindt u de montagehandleiding ook op onze website. Zo kunt u voordat u besteld in onze Online-Shop alvast lezen hoe de producten gemonteerd dienen te worden.

Alle bestellingen die bij ons binnenkomen worden door de verkoopafdeling nog even gecontroleerd: bijv. is alles volledig, past alles bij elkaar en heeft u genoeg bevestigingsmateriaal? Als u bijvoorbeeld te weinig of te veel schroeven heeft besteld, dan

nemen we even contact met u op om dat te bespreken. Wij gaan bij de benodigde hoeveelheid schroeven uit van de aangegeven richtwaarde in de montagehandleiding.

Zo monteert u het dak wind- en weerbestendig!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.