Click-Panelen: snel en eenvoudig te monteren!

Haiti

In onze Online-Shop bieden wij veel verschillende kanaalplaten aan. Onder andere ook het polycarbonaat Click-Paneel in een dikte van 16 mm.

Het voordeel van deze lichtplaten is dat hier geen montageprofiel nodig is; de platen worden gewoon in elkaar geklikt.

Hierdoor is het monteren natuurlijk veel eenvoudiger in vergelijking met andere systemen. De lichtplaten worden met de bijbehorende schroeven in de groef van de plaat op de onderconstructie bevestigd. Daarna klikt u het volgende paneel eenvoudig aan de eerste lichtplaat. Zo snel gaat dat. Dit herhaalt u tot u de gewenste breedte van de overkapping heeft bereikt. Eén paneel heeft een breedte van 250 mm; er zitten 4 panelen in één set (1 set = 1 meter). Wat de lengte betreft kunt u kiezen uit lengtes van 2,50 m; 3,00 m; 3,50 m; 4,00 m en 4,50 m.

Om de zijkanten mooi af te werken hebben we nog passende randafsluitprofielen. De kanaalopeningen aan de boven- en onderkant van de platen kunt u afsluiten met de bijbehorende afsluitprofielen voor boven- en onderkant. Schroeven en aluminium tape kunt u ook meteen bij het toebehoren mee bestellen.

Veel plezier met dit eenvoudige systeem met Click-Panelen! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.