Schroefadvies

schroeven

De meeste doe-het-zelver monteert niet iedere dag een dak en het is dan ook handig als u advies krijgt over waar u o.a. allemaal aan moet denken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u genoeg en vooral de juiste schroeven besteld om de dakplaten te monteren.

We hebben over dit thema “schroeven” extra informatie samengesteld. U vindt dit „schroefadvies“ in onze Online-Shop bij de downloads. In het schroefadvies is eenvoudig beschreven wat u aan schroeven nodig heeft, hoeveel schroeven er nodig zijn van elke soort en waar de schroeven op de dakplaat worden geboord.

In het schroefadvies worden richtwaarde voor de hoeveelheid schroeven aangegeven die nodig zijn voor het monteren van dakpanplatengolfplaten en damwandplaten. Let op: dit zijn enkel richtwaarden die volgens onze berekening en jarenlange ervaring zijn vastgelegd! Meer informatie vindt u eveneens in het schroefadvies.

We hopen dat met behulp van ons schroefadvies het voor u eenvoudiger is de juiste hoeveelheid schroeven te berekenen en deze ook op de juiste plaats te monteren. Natuurlijk dient u ook altijd de desbetreffende montagehandleiding te lezen. Ook de montagehandleidingen vindt u als download bij de dakplaten in onze Online-Shop.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.