Artikelen met elkaar vergelijken

Sinds kort kunt u in onze online-shop alle artikelen met elkaar vergelijken waarbij de verschillen in een duidelijk overzicht te zien zijn!

Dat werkt heel eenvoudig met behulp van de button met het sterretje: „Verlang- & vergelijkingslijstje“.

Verlang- & Vergelijkingslijstje

U kunt in de online-shop twee of meer artikelen uitzoeken die u op de verlang- & vergelijkingslijst kunt zetten. In het verlanglijstje even een vinkje zetten bij welke artikelen u wilt vergelijken en het overzicht verschijnt. Alle eigenschappen van de uitgekozen artikelen zijn in het overzicht te zien. Mocht u enkel de verschillen tussen de artikelen willen weten, dan klik op de button “toon verschillen”.

In het voorbeeld hierboven kunt u zien dat bij deze profielplaten de plaatbreedte, de profielhoogte en ook het gewicht verschillend zijn. Aan de hand van dit overzicht kunt u makkelijk kiezen welke profielplaat voor u de juiste is.

Dit is natuurlijk ook mogelijk bij andere producten zoals bijvoorbeeld lichtplaten of zelfs schroeven.

Tegelijkertijd dient dit vergelijkingslijstje ook als verlanglijstje.  Als u nog onzeker bent of u  een artikel in de winkelwagen wilt plaatsen, kunt u het gewoon op uw verlanglijstje laten staan.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.