Één klik – alles vast!

Één klik – alles vast! – het is zo eenvoudig met dit montage profiel Zeven!

Met behulp van het speciale kliksysteem is de montage van terrasoverkappingen, niet alleen voor de dakdekker, maar juist ook voor elke doe-het-zelver een fluitje van een cent.

Montage Profiel Zeven

Bij dit montage profiel Zeven in wit kunststof dient u enkel het onderprofiel op de onderconstructie te schroeven. Het bovenprofiel wordt vervolgens eenvoudig in het onderprofiel geklikt en alles zit vast. In de uitvoerige montage handleiding staat alles nog eens duidelijk beschreven. Dit systeem is optisch mooi afgewerkt; de schroeven kunt u bij dit kliksysteem later niet meer zien!

Het profiel systeem Zeven is geschikt voor kanaalplaten met een dikte van 10 mm en 16 mm. Dit systeem is compleet van wit kunststof en is snel en eenvoudig te monteren.

U vindt dit klikprofiel Zeven ook terug in onze voordeelpakketten Aruba (met polycarbonaat kanaalplaten) en Grenada (met acrylaat kanaalplaten). Een compleet pakket met alles wat u aan toebehoren nodig heeft: makkelijker gaat het niet!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.