Creatieve vormgeving van uw blokhuis

Wij hebben veel verschillende modellen blokhuizen in ons sortiment. U vindt ze in optisch uiteenlopende variaties en in allerlei afmetingen. Echter met behulp van ons toebehoren bieden wij u vele mogelijkheden om uw tuinhuisje zelf vorm te geven zodat u er een bijzonder en persoonlijk tintje aan kunt geven!

U kunt bijvoorbeeld een extra deur of raam installeren voor een optimale lichtinval.  Misschien passend nog één of twee raamluiken en een paar mooie bloembakken erbij? Mocht u nog meer plaats nodig hebben kunt u er natuurlijk ook nog een schuurtje als bergruimte bij bestellen. Als u echter niet een complete ruimte extra nodig heeft dan is de aanbouw van een afdakje voor u de ideale oplossing.

Natuurlijk kan ook een extra terras voor of naast het blokhuis gelegd worden. Helemaal optimaal is het als dit terras ook nog een overkapping heeft, zodat u ook bij slecht weer toch lekker buiten kunt zitten. Hiervoor bieden wij verschillende verlengingen van het voordak aan. U kunt ook een mooie entree creëren met behulp van een klein voordak met balustrade.

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om een standaard blokhuis in een bijzonder blokhuis te veranderen. Door creatieve vormgeving geeft u uw blokhuis een persoonlijk tintje.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.