Overtuig jezelf!

TRUSTED SHOPS HMGTegenwoordig wordt steeds meer online besteld. Daarbij vraagt u zich vast ook af:  “is dit bedrijf wel serieus?” Natuurlijk zijn wij serieus. Er zijn verschillende manieren om te beoordelen of een bedrijf te vertrouwen is. Als eerste kunt u op onze website altijd de klantreferenties bekijken.

Verder bieden wij ook een TRUSTED SHOPS kopersbescherming aan. De kopersbescherming kunt u gewoon via het bestelformulier in stap 2. “Betaalwijze” kiezen en bestellen. Hiermee is gewaarborgd dat u bij het niet tot stand komen van de levering altijd uw geld terug krijgt.

Maar het meest overtuigend is onze service: voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken. We helpen u graag persoonlijk verder!

HMG TRUSTED SHOPS

Ein Gedanke zu „Overtuig jezelf!

  1. Pingback: HMG Benelux - Klantbeoordelingen over elk product zichtbaar!HMG Benelux

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.