EPDM-Dakfolie!

Zoals al eerder geschreven leveren wij ook EPDM-dakfolie van het merk Tytane. De afkorting EPDM staat voor Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer. Meestal wordt dit soort dakfolie met een dikte van 1,00 mm aangeboden, wij bieden zelfs 1,30 mm aan! Omdat er voor deze folie geen voorgeschreven dakhelling bestaat, word het vaak op vlakke of licht hellende daken toegepast. Denk hierbij aan carports, blokhutten, schuurtjes etc. De EPDM-dakfolie wordt op maat in één stuk geleverd, hierdoor worden naden vermeden. Het materiaal kan op bijna ieder ondergrond verlijmd worden en is vooral zeer flexibel en eenvoudig aan te brengen. Wij geven 15 jaar garantie op dit product, de daadwerkelijke levensduur kan echter zelfs meer dan 50 jaar bedragen. U hoeft een dak met EPDM folie dus niet na 10 of 15 jaar weer opnieuw in te dekken.

Volgende voordelen heeft EPDM-dakfolie:

  • Scheur-, breuk- en krimpvrij
  • UV- en ozonbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Recyclebaar
  • Zee flexibel

Wij bieden de dakfolie als compleet pakket met lijm/sealant aan. U kunt uit verschillende breedtes en lengtes kiezen. Verder bieden wij ook toebehoren aan, zoals bijvoorbeeld een hemelwaterafvoer, binnen- en buitenhoeken, aandrukroller of een EPDM schaar.

EPDM Dakfolie

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.