LED-Spots voor uw terrasoverkapping

Twee weken geleden is de klok weer een uur terug gezet. Dit betekend dat het ’s ochtends eerder licht en ’s avonds eerder donker wordt. Mocht u ’s avonds toch nog een uurtje buiten willen genieten, bieden wij voor onze aluminium terrasoverkappingen ook LED verlichting aan.

De LED verlichtingen zijn voor onze aluminium terrasoverkappingen en gemakkelijk in de liggers te monteren. Een setje bestaat uit 6 LED spotjes en hebben een diameter van 33 mm. Er wordt altijd een splitter/verdeler, bedrading, transformator, afstandsbediening en dimmer mee geleverd.

Met de LED spotjes heeft u altijd genoeg licht en kunt ’s avonds nog lekker buiten zitten!

LED-verlichting

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.