Het DUO montageprofiel nu ook voor 10 mm platen!

Tot op heden konden wij u het DUO montageprofiel alleen voor 16 mm platen aanbieden, maar door veel navraag kunnen wij ze nu ook eindelijk voor 10 mm platen aanbieden!

Montage Profiel DUO

Het voordeel van ons DUO profielsysteem is, dat het een schroefprofiel is. Als er ooit een keer een plaat vervangen moet worden, schroeft u de profielen gewoon van elkaar af en ruilt de plaat om. Bij kliksystemen is het gevaar groot dat ook de profielen bij het demonteren kapot gaan en alles vervangen moet worden. De schroeven zijn zo vlak en zijn door de hoogte van de overkapping meestal niet eens te zien. Mocht u ze toch willen afdekken kan dat natuurlijk met onze afdeklijst! Verder is het een zeer duurzaam profiel, omdat het volledig van aluminium is.

Om het voor u makkelijker te maken hebben wij in onze webwinkel voordeelpakketten met dit profiel samengesteld. In deze pakketten zit alles wat u nodig heeft om een dak op een bestaande onderconstructie te plaatsen; platen in kleur en materiaal naar wens, montageprofielen, afsluitprofielen en –hoeken en uiteraard bevestigingsmateriaal. U hoeft nergens meer aan te denken en de pakketten zijn circa 5 – 10 % goedkoper als wanneer u alles los besteld.

De pakketten met het DUO profielsysteem vindt u terug als SABA en BAHAMAS. Ga meteen op zoek in onze webshop, zodat u nog deze zomer kunt genieten!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.