Nieuwe terrasoverkapping!

Onze nieuwste aanwinst is de terrasoverkapping New Mexico van aluminium.

Deze overkapping is van aluminium en het dak bestaat uit glas. De overkapping is vergelijkbaar met onze overkapping Florida. Het verschil tussen beide overkappingen is de sneeuwzone. Florida is geschikt voor sneeuwzone 2 (85kg/m²) en de New Mexico voor sneeuwzone 1 (65kg/m²). In Nederland is hoofdzakelijk sneeuwzone 1 van toepassing. Het 8,7 mm sterke veiligheidsglas geeft voldoende zekerheid tegen wind, regen en andere weersinvloeden. En zoals bekend is aluminium een zeer duurzaam en onderhoudsarm materiaal. Dus veel genieten en weinig werk!

Voor de gezellig zomeravonden bieden wij voor al onze terrasoverkappingen van aluminium LED-Spots aan. Deze zijn eenvoudig aan te brengen en brengen veel sfeer. Tevens leveren wij schuifdeuren van glas, zijwanden van glas en polycarbonaat, terrasverwarming en nog veel meer aan. Neem een kijkje in onze webshop www.hmg-benelux.com en bestel snel, zodat u ook nog deze zomer kunt genieten.

terrasoverkapping aluminium

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.