Wij zagen gratis uw platen op maat!

Lichtplaten

Ieder dak heeft zijn eigen afmetingen. Wij hebben een groot tal lichtplaten in vaste maten op voorraad liggen. Echter kunnen wij deze graag voor u op maat zagen. En dat helemaal gratis!

Als u bij ons in de webshop www.hmg-benelux-shop.com lichtplaten bestelt, ziet u nu ook een veld met “gezaagd op” staan. Als u hier uw gewenste lengte invoert, krijgt u de platen ook op die maat geleverd. De reststukken worden gerecycled. Mocht u echter de reststukken willen hebben, kunt u dit bij de opmerkingen tijdens uw bestelling vermelden.

Let wel! Wij zagen de platen alleen korter, niet smaller. Bij een aantal platen zult u het veld “gezaagd op” niet zien staan. Deze platen kunnen wij dan ook helaas niet op voorhand voor u zagen.

U kunt de platen natuurlijk ook zelf verzagen.

Platen van PVC en Polycarbonaat kunnen eenvoudig met een handzaag met fijn getand zaagblad of een handcirkelzaag (met 2500 omdr./min) gezaagd worden. Voor acrylaat is een cirkelzaag met een zaagblad met niet gezette hardmetalen tanden te gebruiken.

Indien u ook informatie wilt hebben over het knippen/zagen van stalen en aluminium platen, vindt u dat hier terug onder het kopje “knippen van metalen platen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.