Nog groter assortiment aan staal verkrijgbaar!

Wij hebben voor u ons staal assortiment nog verder uitgebreid. Reeds bestaande kleuren hebben wij nu ook nog in andere diktes staal beschikbaar:

Zilver-Metallic

Staal 0,75mm RAL 9006 – Zilver-Metallic

Licht ivoorkleurig

Staal 0,75mm RAL 1015 – Licht ivoorkleurig

Roodbruin

Staal 0,50mm RAL 8012 – Roodbruin

Het nieuwe materiaal is per direct inzetbaar voor de productie van onze stalen damwandplaten, golfplaten en dakpanplaten. Waarbij de dakpanplaten alleen van 0,4 of 0,5 mm staal worden geproduceerd. Zetwerk en bijbehorende schroeven leveren wij uiteraard ook. Onderstaand onze actuele kleuren- / staalkaart:

KleurenkaartHet nieuwe staal is in de 25µm Polyester coating verkrijgbaar. Deze coating is licht glanzend, glad en vuil afstotend. De coating is zeer geschikt voor ‘normaal’ gebruik, bijvoorbeeld voor carports, tuinhuisjes, magazijnen, stallen en hallen. De coating is hitte- en zonwerend, geschikt voor binnen- en buitengebruik, maar niet aan te raden in een zeelucht regio.

Uw bestellingen voor stalen profielplaten leveren wij binnen 1-2 weken op de bouwplaats of bij u aan huis. Mocht u hulp nodig hebben tijdens uw bestelling of monsters van de stalen willen ontvangen horen wij dat graag van u. Wij zijn u graag van dienst.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.